Pagina's

Oase

Zoals je misschien al gemerkt had, heb ik vorig weekend niks nieuws op mijn blog gezet. Dat had natuurlijk een reden.. Ik was namelijk druk bezig met het maken van hapjes en het helpen met de organisatie voor het grand openingsweekend van Oase! Misschien heb je er hier en daar al wat over gehoord of ben je er zelfs al een keer langs geweest om een kijkje te nemen. Zo niet, dan raad ik zeker aan om dat eens te doen! Laat ik eerst even in het kort vertellen wat Oase precies is. Oase is een wellnesscentrum in Geertruidenberg, je kunt er voor veel dingen terecht! Zo kun je er je haar laten doen bij de natuurlijke kapsalon, heerlijk tot rust komen bij de schoonheidsspecialiste of er voor kiezen om even lekker te genieten van een massage of voetreflex. Maar.. dat was nog niet alles, ook kun je er terecht bij een gewichtsconsulent, een pedicure/nagelstyliste én kun je even rondsnuffelen in het winkeltje met super leuke, bijpassende producten. Als ik eerlijk ben, vind ik dat Geertruidenberg zoiets echt nodig had! Het is gewoon echt een leuke aanvulling op de markt.


Maar zoals ik al zei, was het vorig weekend (8 en 9 mei) het openingsweekend van Oase. En iets wat ik nog niet heb verteld, maar wat wel héél leuk en belangrijk is! Is dat mijn moeder dat weekend het lintje mocht gaan doorknippen, en niet zomaar! Nee, mama is namelijk de bedenker en de eigenaar van Oase. Dus voor haar was dit weekend natuurlijk extra spannend! Maar ondanks de spanning was het een héél gezellig weekend met veel hapjes, drankjes, ballonnen, en enorm veel leuke reacties van iedereen die binnen kwam lopen. Een heleboel leuke cadeau's, bloemen in overvloed en zelfs een bezoekje van de burgemeester! Dus in 1 zin samengevat: Een HEEL geslaagd weekend!!
Als je er tijdens het openingsweekend of in de afgelopen week, nog niet geweest bent.. is het echt een aanrader om even een kijkje te nemen! Het is zó leuk geworden!

Voor meer foto's en het recept van de kokosballetjes die ik gemaakt heb voor het openingsweekend, lees dan snel verder!
Kokosballetjes
Deze heerlijke chocolade/kokos balletjes zijn makkelijk te maken en echt zooo lekker! Ik maak ze echt vaak (misschien iets té vaak, Oeps) omdat ze gewoon zo snel gemaakt zijn, ze heel gezond zijn, maar ook omdat iedereen ze bij mij thuis enorm lekker vindt! Daarom vond ik het een leuk idee om ze te maken voor het openingsweekend van Oase, om iedereen te laten proeven HOE lekker ze wel niet zijn. En zoals ik stiekem al wel verwacht had, vond iedereen ze hartstikke lekker! Dus probeer ze zelf thuis eens!! (Je zult zien dat je ze daarna nog véél vaker wilt maken! haha)

Ingrediënten: 
-200 gram (pitloze) dadels
-55 gram walnoten
-55 gram amandelen
-55 gram cashewnoten
-60 gram kokosolie
-2 el rauwe cacaopoeder
-1,5 el chiazaad
-kokosrasp

Instructies:
-Laat de dadels 15 minuten in een bakje water weken.
-Doe de noten, cacaopoeder, kokosolie, en het chiazaad in de blender (of keukenmachine) en mix alles goed fijn.
-Giet het water uit het bakje waar de dadels in zitten, en doe de dadels bij de rest van de ingrediënten in de blender. Mix alles nog een keer. 
-Schep alles in een kom en laat 10 minuten staan. 
- Maak er vervolgens balletjes van en rol ze door de kokosrasp. 
-Leg ze daarna 1 uur in de koelkast, dan zijn ze klaar om opgegeten te worden! Mmm!


Voor nog meer foto's en info over Oase, kun je even kijken op de Facebook pagina van Oase. Door te klikken op deze link: Oase









Geen opmerkingen:

Een reactie posten